Зареждане...

Еклерова торта - без глутен и без добавени захари

ЯЙЦА, МЛЯКО, СМЕТАНА, захар, слънчогледово масло, натурален шоколад (какаова маса, захар, какаово масло, емулатор: слънчогледов лецитин, полиглицерол, ароматизант: ванилия), царевично нишесте, оризово брашно, СОЕВ изолат, фибри от псилиум, декстроза, стабилизатор (карбоксиметил целулоза), емулгатор (хидроксипропилметил целулоза), суха млечно-кисела закваска (брашно от жълта леща, растителна млечна киселина, лимонена киселина), дрождев екстракт, ензими, вода, набухвател: бакпулвер; сух ЯЙЧЕН меланж, обезмаслено сухо МЛЯКО,ФЪСТЪЧЕН крокан

820 гр.
Без глутен

45.00 лв. /23.01 €
0.00 Maestro gluten free bakery
  • Описание
  • Състав
  • Алергени

Насладете се на изискана еклерова торта, създадена специално за ценителите на безглутеновите десерти. Всяко парче съчетава пухкави еклери, лек и нежен млечен крем и фин завършек от качествен шоколад.

Тортата е шоково замразена, за да запази свежестта и вкуса си. След размразяване остава свежа и може да се съхранява в хладилник до 7 дни, без да губи своята текстура и аромат.

✅ Без глутен
✅ С млечен крем и шоколад
✅ Подходяща за споделяне и специални поводи

ЯЙЦА, МЛЯКО, СМЕТАНА, захар, слънчогледово масло, натурален шоколад (какаова маса, захар, какаово масло, емулатор: слънчогледов лецитин, полиглицерол, ароматизант: ванилия), царевично нишесте, оризово брашно, СОЕВ изолат, фибри от псилиум, декстроза, стабилизатор (карбоксиметил целулоза), емулгатор (хидроксипропилметил целулоза), суха млечно-кисела закваска (брашно от жълта леща, растителна млечна киселина, лимонена киселина), дрождев екстракт, ензими, вода, набухвател: бакпулвер; сух ЯЙЧЕН меланж, обезмаслено сухо МЛЯКО,ФЪСТЪЧЕН крокан

Яйца, мляко и млечни продукти, соя и соеви продукти, фъстъци