Еклерова торта - без глутен и без добавени захари
ЯЙЦА, МЛЯКО, СМЕТАНА, захар, слънчогледово масло, натурален шоколад (какаова маса, захар, какаово масло, емулатор: слънчогледов лецитин, полиглицерол, ароматизант: ванилия), царевично нишесте, оризово брашно, СОЕВ изолат, фибри от псилиум, декстроза, стабилизатор (карбоксиметил целулоза), емулгатор (хидроксипропилметил целулоза), суха млечно-кисела закваска (брашно от жълта леща, растителна млечна киселина, лимонена киселина), дрождев екстракт, ензими, вода, набухвател: бакпулвер; сух ЯЙЧЕН меланж, обезмаслено сухо МЛЯКО,ФЪСТЪЧЕН крокан
820 гр.Без глутен
- Описание
- Състав
- Алергени
Насладете се на изискана еклерова торта, създадена специално за ценителите на безглутеновите десерти. Всяко парче съчетава пухкави еклери, лек и нежен млечен крем и фин завършек от качествен шоколад.
Тортата е шоково замразена, за да запази свежестта и вкуса си. След размразяване остава свежа и може да се съхранява в хладилник до 7 дни, без да губи своята текстура и аромат.
✅ Без глутен
✅ С млечен крем и шоколад
✅ Подходяща за споделяне и специални поводи
ЯЙЦА, МЛЯКО, СМЕТАНА, захар, слънчогледово масло, натурален шоколад (какаова маса, захар, какаово масло, емулатор: слънчогледов лецитин, полиглицерол, ароматизант: ванилия), царевично нишесте, оризово брашно, СОЕВ изолат, фибри от псилиум, декстроза, стабилизатор (карбоксиметил целулоза), емулгатор (хидроксипропилметил целулоза), суха млечно-кисела закваска (брашно от жълта леща, растителна млечна киселина, лимонена киселина), дрождев екстракт, ензими, вода, набухвател: бакпулвер; сух ЯЙЧЕН меланж, обезмаслено сухо МЛЯКО,ФЪСТЪЧЕН крокан
Яйца, мляко и млечни продукти, соя и соеви продукти, фъстъци



