Зареждане...

Баница със сирене

Нишесте от тапиока, модифицирано царевично нишесте, малтодекстрин, сгъстители(метил целулоза, ксантанова гума), сол, емулатор(Е481), ароматизант, царевично нишесте, оризово брашно, СОЕВ изолат, фибри от псилиум, ДЕКСТРОЗА, стабилизатор (карбоксиметил целулоза), емулгатор (хидроксипропилметил целулоза), суха млечно-кисела закваска (брашно от жълта леща, млечна киселина на растителна основа, лимонена киселина), дрождев екстракт, ензими, слънчогледово масло, ЯЙЦА, СИРЕНЕ 25%, набухвател: бакпулвер; вода.

370 гр.
Без глутен

12.90 лв.
0.00 Maestro gluten free bakery
  • Описание
  • Състав
  • Алергени

Най-меката, топяща се в устата, неустоима безглутенова баница, която някога сте опитвали. Изработена от нишесте от тапиока, яйца и истинско краве сирене. Изпечена и дълбоко замразена, приготвяте я буквално за няколко минути. Благодарение на нишестето от тапиока, баницата запазва изцяло мекотата си в рамките до 3 дни след изпичане. Продукт, подходящ за училище, за работа или за похапване по всяко време на денонощието. Начин на приготвяне в микровълнова фурна - използвайки средна мощност на уреда, затоплете за 3 минути.  Начин на приготвяне във фурна - в предварително загрята фурна на 180 градуса, изпечете за 8-10 минути.  Консумирайте до 3 дни следизпичане. Замразеният продукт да се съхранява при температура -18⁰С. 

Нишесте от тапиока, модифицирано царевично нишесте, малтодекстрин, сгъстители(метил целулоза, ксантанова гума), сол, емулатор(Е481), ароматизант, царевично нишесте, оризово брашно, СОЕВ изолат, фибри от псилиум, ДЕКСТРОЗА, стабилизатор (карбоксиметил целулоза), емулгатор (хидроксипропилметил целулоза), суха млечно-кисела закваска (брашно от жълта леща, млечна киселина на растителна основа, лимонена киселина), дрождев екстракт, ензими, слънчогледово масло, ЯЙЦА, СИРЕНЕ 25%, набухвател: бакпулвер; вода.

Яйца, мляко и млечни продукти, соя и соеви продукти