Зареждане...

Безглутенови гризини с пармезан

Царевично нишесте, оризово брашно, СОЕВ изолат, фибри от псилиум, ДЕКСТРОЗА, стабилизатор (карбоксиметил целулоза), емулгатор (хидроксипропилметил целулоза), суха млечно-кисела закваска (брашно от жълта леща, млечна киселина на растителна основа, лимонена киселина), дрождев екстракт, ензими, ЯЙЦА, растително масло (палмово, слънчогледово,слънчогледов лецитин, сорбинова киселина, калиев сорбат, емулатори), сол, набухвател: бакпулвер, ПАРМАЗАН  4,7%, калциев пропионат, натриев диацетат.

Важно! Посочената млечна киселина е получена в следствие на биохимична реакция по време на ферментацията на брашно от жълта леща и вода. Продуктът не съдържа продукти от млечен произход!

100 гр.
Без глутен

4.50 лв.
0.00 Maestro gluten free bakery
  • Описание
  • Състав
  • Алергени

За любителите на ароматния пармезан са точно тези безглутенови гризини - удобни за похапване навсякъде, по всяко време. Приготвени в специализирана безглутенова пекарна, за да Ви гарантираме напълно чист състав.  

Царевично нишесте, оризово брашно, СОЕВ изолат, фибри от псилиум, ДЕКСТРОЗА, стабилизатор (карбоксиметил целулоза), емулгатор (хидроксипропилметил целулоза), суха млечно-кисела закваска (брашно от жълта леща, млечна киселина на растителна основа, лимонена киселина), дрождев екстракт, ензими, ЯЙЦА, растително масло (палмово, слънчогледово,слънчогледов лецитин, сорбинова киселина, калиев сорбат, емулатори), сол, набухвател: бакпулвер, ПАРМАЗАН  4,7%, калциев пропионат, натриев диацетат.

Важно! Посочената млечна киселина е получена в следствие на биохимична реакция по време на ферментацията на брашно от жълта леща и вода. Продуктът не съдържа продукти от млечен произход!

Яйца, мляко и млечни продукти, соя и соеви продукти