Зареждане...

Безглутенови гризини с пармезан

Царевично нишесте, оризово брашно, СОЕВ изолат, фибри от псилиум, ДЕКСТРОЗА, стабилизатор (карбоксиметил целулоза), емулгатор (хидроксипропилметил целулоза), суха млечно-кисела закваска (брашно от жълта леща, млечна киселина на растителна основа, лимонена киселина), дрождев екстракт, ензими, ЯЙЦА, растително масло (палмово, слънчогледово,слънчогледов лецитин, сорбинова киселина, калиев сорбат, емулатори), сол, набухвател: бакпулвер, ПАРМАЗАН  4,7%, калциев пропионат, натриев диацетат.

Важно! Посочената млечна киселина е получена в следствие на биохимична реакция по време на ферментацията на брашно от жълта леща и вода. Продуктът не съдържа продукти от млечен произход!

100 гр.
Без глутен

4.50 лв.
0.00 Maestro gluten free bakery
  • Описание
  • Състав
  • Алергени

За любителите на ароматния пармезан са точно тези безглутенови гризини - удобни за похапване навсякъде, по всяко време. Приготвени в специализирана безглутенова пекарна, за да Ви гарантираме напълно чист състав.  

Безплатна доставка при поръчка над 50лв.

Царевично нишесте, оризово брашно, СОЕВ изолат, фибри от псилиум, ДЕКСТРОЗА, стабилизатор (карбоксиметил целулоза), емулгатор (хидроксипропилметил целулоза), суха млечно-кисела закваска (брашно от жълта леща, млечна киселина на растителна основа, лимонена киселина), дрождев екстракт, ензими, ЯЙЦА, растително масло (палмово, слънчогледово,слънчогледов лецитин, сорбинова киселина, калиев сорбат, емулатори), сол, набухвател: бакпулвер, ПАРМАЗАН  4,7%, калциев пропионат, натриев диацетат.

Важно! Посочената млечна киселина е получена в следствие на биохимична реакция по време на ферментацията на брашно от жълта леща и вода. Продуктът не съдържа продукти от млечен произход!

Яйца, мляко и млечни продукти, соя и соеви продукти