Зареждане...

Торта Гараш

ОРЕХИ, белтък, захар, Царевично нишесте, оризово брашно, СОЕВ изолат, фибри от псилиум, ДЕКСТРОЗА, стабилизатор (карбоксиметил целулоза), емулгатор (хидроксипропилметил целулоза), суха млечно-кисела закваска (брашно от жълта леща, млечна киселина на растителна основа, лимонена киселина), дрождев екстракт, ензими, растителна сметана (вода, напълно хидрогенирано масло от палмова ядка, захар, стабилизатор (сорбитолов сироп (Е420ii), хидроксипропил метил целулоза (Е464), карагенан (Е407), карбокси метил целулоза (Е466), гума тара (Е417), гума джелан (Е418)), емулгатор (полисорбат 60 (Е435), сорбитан моностеарат (Е491), естери на моно- и диацетилна винена киселина с моно- и диглицериди на мастни киселини (Е472e), натриев стеароил-2-лактилат (Е481), СОЕВ лецитин (Е322)), ароматизант, регулатор на киселинността (тринатриев цитрат (Е331iii), динатриев фосфат (Е339ii)), сол, оцветител (растителни каротини (Е160а(ii)))), натурален шоколад (какаова маса, захар, какаово масло, емулатор(слънчогледов лецитин, полиглицерол, полирицинолеат), ароматизатор ванилин).

390 гр.
Без глутен и лактоза

25.90 лв.
0.00 Maestro gluten free bakery
  • Описание
  • Състав
  • Алергени

Торта Гараш без глутен и Лактоза - приготвена по традиционна рецепта, но в изцяло безглутенов и безлактозен вариант - истинска шоколадова експлозия за сетивата. Съчетание между наситени орехови блатове и фин шоколадов мус. Начин на употреба: Размразете продукта в хладилник (за 3-4 часа) или на стайна температура (за 1-2 часа). Консумирайте след размразяване. Съхранявайте до 7 дни след размразяване в хладилник при температура +2⁰С - +6⁰С. Замразеният продукт да се съхранява при температура -18⁰С.

ОРЕХИ, белтък, захар, Царевично нишесте, оризово брашно, СОЕВ изолат, фибри от псилиум, ДЕКСТРОЗА, стабилизатор (карбоксиметил целулоза), емулгатор (хидроксипропилметил целулоза), суха млечно-кисела закваска (брашно от жълта леща, млечна киселина на растителна основа, лимонена киселина), дрождев екстракт, ензими, растителна сметана (вода, напълно хидрогенирано масло от палмова ядка, захар, стабилизатор (сорбитолов сироп (Е420ii), хидроксипропил метил целулоза (Е464), карагенан (Е407), карбокси метил целулоза (Е466), гума тара (Е417), гума джелан (Е418)), емулгатор (полисорбат 60 (Е435), сорбитан моностеарат (Е491), естери на моно- и диацетилна винена киселина с моно- и диглицериди на мастни киселини (Е472e), натриев стеароил-2-лактилат (Е481), СОЕВ лецитин (Е322)), ароматизант, регулатор на киселинността (тринатриев цитрат (Е331iii), динатриев фосфат (Е339ii)), сол, оцветител (растителни каротини (Е160а(ii)))), натурален шоколад (какаова маса, захар, какаово масло, емулатор(слънчогледов лецитин, полиглицерол, полирицинолеат), ароматизатор ванилин).

Белтъци, орехи, соя и соеви продукти