Зареждане...

Безглутенова Пекарна Маестро

Безглутенова Пекарна Маестро

Историята на Maestro и хората в кухнята
Ние сме малка семейна пекарна с идея, задвижена от нарастващата съвременна необходимост и безграничното желание за безкомпромисно качество.
Съвсем логично, както може би се досещате, в нашето семейство също има член, който по принуда се налага да консумира безглутенови храни и така с годините понатрупахме знания и опит. Липсата на предлагане на такъв тип свежи печива в Русе и нашата, бихме я нарекли смелост, доведоха до създаването на Безглутенова пекарна Maestro.
Дори за миг пред нас не е стояла дилемата какви печива да предлагаме - само и единствено БЕЗ глутен, за да сме сигурни в напълно чистата среда. По този начин искаме всички наши потенциални клиенти да бъдат спокойни, че няма никакъв шанс някой от нашите продукти да е част от кръстосано замърсяване с глутен.
Наясно сме, че в съвременния свят, освен проблемът с глутена, сериозно нараства и този с лактозата. Това е причината да вземем решение част от продуктите ни да са едновременно без глутен и без лактоза. Там, където е възможно, напълно изключихме млечните продукти в състава.
Разбира се, в тази номенклатура намериха място и някои веган предложения, които признаваме за нас бяха предизвикателство.
Дори напитките, които ще предлагаме, бяха внимателно подбрани, за да отговарят на цялостната концепция на нашата постепенно сбъдваща се мечта.