Зареждане...

Торта Червено кадифе

Царевично нишесте, оризово брашно, СОЕВ изолат, фибри от псилиум, ДЕКСТРОЗА, стабилизатор (карбоксиметил целулоза), емулгатор (хидроксипропилметил целулоза), суха млечно-кисела закваска (брашно от жълта леща, млечна киселина на растителна основа, лимонена киселина), дрождев екстракт, ензими, ЯЙЦА, растително масло (палмово, слънчогледово, слънчогледов лецитин, сорбинова киселина, калиев сорбат, емулатори), слънчогледово масло, захар, какао, КИСЕЛО МЛЯКО, оцет, набухвател: сода бикарбонат, овкусител: ванилия, КРЕМА СИРЕНЕ (ИЗВАРА, КРАВЕ МАСЛО, КРАВЕ МЛЯКО), Оцветител Е124 Пансо 4R.

350 гр.
Без глутен

24.90 лв.
0.00 Maestro gluten free bakery
  • Описание
  • Състав
  • Алергени

Пълна наслада за сетивата - сочни блатове с какао и кисело мляко, обвити от нежен крем с крема сирене. Ръчно изработена по традиционна семейна рецепта. Лека, свежа и неустоимо вкусна. Начин на употреба: Размразете продукта в хладилник (за 3-4 часа) или на стайна температура (за 1-1.5 часа). Консумирайте след размразяване. Съхранявайте до 7 дни след размразяване в хладилник при температура +2⁰С - +6⁰С. Замразеният продукт да се съхранява при температура -18⁰С.

Царевично нишесте, оризово брашно, СОЕВ изолат, фибри от псилиум, ДЕКСТРОЗА, стабилизатор (карбоксиметил целулоза), емулгатор (хидроксипропилметил целулоза), суха млечно-кисела закваска (брашно от жълта леща, млечна киселина на растителна основа, лимонена киселина), дрождев екстракт, ензими, ЯЙЦА, растително масло (палмово, слънчогледово, слънчогледов лецитин, сорбинова киселина, калиев сорбат, емулатори), слънчогледово масло, захар, какао, КИСЕЛО МЛЯКО, оцет, набухвател: сода бикарбонат, овкусител: ванилия, КРЕМА СИРЕНЕ (ИЗВАРА, КРАВЕ МАСЛО, КРАВЕ МЛЯКО), Оцветител Е124 Пансо 4R.

Яйца, мляко и млечни продукти, соя и соеви продукти