Зареждане...

Тиквеник - без глутен и без лактоза

Тиква 30%, БЕЗЛАКТОЗНО КРАВЕ МЛЯКО (пастьоризирано българско КРАВЕ МЛЯКО с масленост 3,6%, ензим лактаза - съдържание на лактоза <0,1%), БЕЗЛАКТОЗНО КИСЕЛО МЛЯКО (българско КРАВЕ МЛЯКО, българска закваска от Lactobacillus delbrueskii subsp. bulgaricus, Streptococcus thermophilus, ензим лактаза - съдържание на лактоза <0,1%), захар, оризови кори (оризово брашно 90%, брашно от тапиока, сол), ОРЕХИ, ЯЙЦА, канела, набухвател: бакпулвер.

500 гр.
Без глутен и лактоза

24.90 лв. /12.73 €
0.00 Maestro gluten free bakery
  • Описание
  • Състав
  • Алергени

(checkmark)Насладете се на класическия тиквеник в нова, съвременна интерпретация – приготвен с оризови кори и безлактозно краве мляко. Подходящ за хора с хранителни непоносимости, но и за всички, които търсят по-лек и здравословен вариант на любимия десерт.
Всяка хапка носи уютния вкус на дома и аромата на канела, тиква и топлина – точно както го помните от детството. Идеален за празници, споделени моменти или просто за малко сладко бягство от ежедневието.
(checkmark)Метод на приготвяне: 1) В готварска фурна: Поставете замразеният продукт в предварително загрята фурна на 180 градуса температура. Изпечете продукта в интервала 8-10 минути. 2) Размразете продукта в хладилник за 24 часа. След изпичане/размразяване консумирайте до 72 часа. Съхранявайте в хладилник при температура 0 - 4 градуса.

Тиква 30%, БЕЗЛАКТОЗНО КРАВЕ МЛЯКО (пастьоризирано българско КРАВЕ МЛЯКО с масленост 3,6%, ензим лактаза - съдържание на лактоза <0,1%), БЕЗЛАКТОЗНО КИСЕЛО МЛЯКО (българско КРАВЕ МЛЯКО, българска закваска от Lactobacillus delbrueskii subsp. bulgaricus, Streptococcus thermophilus, ензим лактаза - съдържание на лактоза <0,1%), захар, оризови кори (оризово брашно 90%, брашно от тапиока, сол), ОРЕХИ, ЯЙЦА, канела, набухвател: бакпулвер.

Безлактозно КРАВЕ мляко, орехи, яйца