Зареждане...

Бразилски хлебчета с веган кашкавал

Нишесте от тапиока, модифицирано царевично нишесте, малтодекствин, сгъстители (метил целулоза, ксантанова гума), сол, емулатор (Е481), набухватели: Е500, Е450i, ароматизант, ЯЙЦА, слънчогледово масло, вода, веган кашкавал (вода, кокосово масло 21%, нишесте, модифицирано нишесте, морска сол, аромати, екстракт от маслини, оцветител, beta-каротин, витамин B12) 17%.

380 гр.
Без глутен и лактоза

14.90 лв.
0.00 Maestro gluten free bakery
  • Описание
  • Състав
  • Алергени

Пао Де Кежу - малките бразилски хлебчета, изработени от брашно от тапиока, веган кашкавал и яйца - за всички наши приятели, които не консумират млечни продукти (лактоза). Неустоимо съчетание от сочна, мека сърцевина и хрупкава коричка. Нишестето от тапиока им придава неустоимата дъвчаща текстура, която ще искате да хапвате отново и отново. Изпечени и дълбоко замразени, готови да бъдат консумирани по всяко време. Приготви ги вкъщи бързо и лесно, само за 10-тина минути и ще ги хапваш винаги пресни и топли. Начин на приготвяне: В предварително загрята фурна на 180 градуса температура, поставете замразените хлебчета и изпечете за 10 минути. Замразеният продукт да се съхранява при температура -18⁰С.

Нишесте от тапиока, модифицирано царевично нишесте, малтодекствин, сгъстители (метил целулоза, ксантанова гума), сол, емулатор (Е481), набухватели: Е500, Е450i, ароматизант, ЯЙЦА, слънчогледово масло, вода, веган кашкавал (вода, кокосово масло 21%, нишесте, модифицирано нишесте, морска сол, аромати, екстракт от маслини, оцветител, beta-каротин, витамин B12) 17%.

Яйца