Зареждане...

Бял безглутенов хляб

Оризово брашно, царевично нишесте, растителни фибри, СОЕВ протеин, ДЕКСТРОЗА, сгъстители (метил целулоза, ксантанова гума), суха млечно-кисела закваска (брашно от жълта леща, млечна киселина, лимонена киселина), ензими, вода, инстантна мая, сол, слънчогледово масло,  калциев пропионат, натриев диацетат. Опакован в защитена газова среда.

Важно! Посочената млечна киселина е получена в следствие на биохимична реакция по време на ферментацията на брашно от жълта леща и вода. Продуктът не съдържа продукти от млечен произход!

280 гр.
Без глутен и лактоза
ВЕГАН

6.50 лв. /3.32 €
0.00 Maestro gluten free bakery
  • Описание
  • Състав
  • Алергени

✔ Без глутен
✔ Без млечни
✔ Веган
✔ Опакован в защитена газова среда (MAP)
✔ Лабораторно доказан срок на годност: 2 месеца

Хляб, който комбинира качество, сигурност и комфорт — подходящ за дома, пътуване и професионална употреба.

Оризово брашно, царевично нишесте, растителни фибри, СОЕВ протеин, ДЕКСТРОЗА, сгъстители (метил целулоза, ксантанова гума), суха млечно-кисела закваска (брашно от жълта леща, млечна киселина, лимонена киселина), ензими, вода, инстантна мая, сол, слънчогледово масло,  калциев пропионат, натриев диацетат. Опакован в защитена газова среда.

Важно! Посочената млечна киселина е получена в следствие на биохимична реакция по време на ферментацията на брашно от жълта леща и вода. Продуктът не съдържа продукти от млечен произход!

Соя и соеви продукти.