Зареждане...

Безглутенов царевичен хляб

Оризово брашно, царевично брашно, царевично нишесте, царевични топчета, слънчогледово семе, растителни фибри, СОЕВ протеин, ДЕКСТРОЗА, сгъстители (метил целулоза, ксантанова гума), суха млечно-кисела закваска (брашно от жълта леща, млечна киселина, лимонена киселина), ензими, вода, инстантна мая, сол, слънчогледово масло, калциев пропионат, натриев диацетат.

Важно! Посочената млечна киселина е получена в следствие на биохимична реакция по време на ферментацията на брашно от жълта леща и вода. Продуктът не съдържа продукти от млечен произход!

280 гр.
Без глутен и лактоза
ВЕГАН

6.50 лв.
0.00 Maestro gluten free bakery
  • Описание
  • Състав
  • Алергени

Мек и пресен хляб без глутен, без лактоза, веган. С изразен царевичен вкус и добавени царевични топчета. Приготвен в специализирана безглутенова пекарна, за да Ви гарантираме напълно чист състав.

Оризово брашно, царевично брашно, царевично нишесте, царевични топчета, слънчогледово семе, растителни фибри, СОЕВ протеин, ДЕКСТРОЗА, сгъстители (метил целулоза, ксантанова гума), суха млечно-кисела закваска (брашно от жълта леща, млечна киселина, лимонена киселина), ензими, вода, инстантна мая, сол, слънчогледово масло, калциев пропионат, натриев диацетат.

Важно! Посочената млечна киселина е получена в следствие на биохимична реакция по време на ферментацията на брашно от жълта леща и вода. Продуктът не съдържа продукти от млечен произход!

Соя и соеви продукти