Зареждане...

Морковен кекс с орехи без глутен и лактоза

Оризово брашно, слънчогледово масло, набухвател: сода бикарбонат, ЯЙЦА, захар, ОРЕХИ 4,5%, моркови 18%, канела, сол, натриев диацетат, калциев пропионат.

240 гр.
Без глутен и лактоза

5.90 лв.
0.00 Maestro gluten free bakery
  • Описание
  • Състав
  • Алергени

Насладете се на лекия и свеж вкус на този пухкав морковен кекс без да се притеснявате за своята безглутенова и безлактозна диета. Кексът е приготвен в изцяло безглутенова среда на безглутенова пекарна Maestro, за да Ви гарантираме спокойно похапване.

Безплатна доставка при поръчка на продукти на стойност над 50лв.

Оризово брашно, слънчогледово масло, набухвател: сода бикарбонат, ЯЙЦА, захар, ОРЕХИ 4,5%, моркови 18%, канела, сол, натриев диацетат, калциев пропионат.

Яйца, орехи