Зареждане...

Торта Шоколадова еклерова

Оризово брашно, царевично нишесте, растителни фибри, СОЕВ протеин, ДЕКСТРОЗА, сгъстители (метил целулоза, ксантанова гума), суха млечно-кисела закваска (брашно от жълта леща, растителна млечна киселина, лимонена киселина), ензими, ЯЙЦА 9%, вода, набухвател: бакпулвер, МЛЯКО 55%, СМЕТАНА (СМЕТАНА, емулгатор, сух ЯЙЧЕН меланж, сухо обезмаслено МЛЯКО, консервант (сорбинова киселина), оцветител (бета каротин), ароматизант (ванилия), слънчогледово масло, пудра захар, модифицирано нишесте, натурален шоколад (какаова маса, захар, какаово масло, емулгатор (слънчогледов лецитин, полиглицерол, полирицинолеат), ароматизатор ванилин).

340 гр.
Без глутен

24.90 лв.
0.00 Maestro gluten free bakery
  • Описание
  • Състав
  • Алергени

Торта Шоколадова Еклерова без глутен - домашно приготвени еклери с нежен млечен вкус, в съчетание с наситен шоколадов мус, гарнирана с парченца белгийски шоколад. Неустоим десерт за всеки повод. Начин на употреба: Размразете продукта в хладилник (за 3-4 часа) или на стайна температура (за 1-2 часа). Консумирайте след размразяване. Съхранявайте до 7 дни след размразяване в хладилник при температура +2⁰С - +6⁰С. Замразеният продукт да се съхранява при температура -18⁰С.

Оризово брашно, царевично нишесте, растителни фибри, СОЕВ протеин, ДЕКСТРОЗА, сгъстители (метил целулоза, ксантанова гума), суха млечно-кисела закваска (брашно от жълта леща, растителна млечна киселина, лимонена киселина), ензими, ЯЙЦА 9%, вода, набухвател: бакпулвер, МЛЯКО 55%, СМЕТАНА (СМЕТАНА, емулгатор, сух ЯЙЧЕН меланж, сухо обезмаслено МЛЯКО, консервант (сорбинова киселина), оцветител (бета каротин), ароматизант (ванилия), слънчогледово масло, пудра захар, модифицирано нишесте, натурален шоколад (какаова маса, захар, какаово масло, емулгатор (слънчогледов лецитин, полиглицерол, полирицинолеат), ароматизатор ванилин).

Яйца, мляко и млечни продукти, соя и соеви продукти