Зареждане...

Бразилски хлебчета със сирене

Нишесте от тапиока, модифицирано царевично нишесте, малтодекствин, сгъстители (метил целулоза, ксантанова гума), сол, емулатор (Е481), набухватели: Е500, Е450i, ароматизант, ЯЙЦА, слънчогледово масло, вода, КРАВЕ СИРЕНЕ 26%.

390 гр.
Без глутен

14.90 лв.
0.00 Maestro gluten free bakery
  • Описание
  • Състав
  • Алергени

Пао Де Кежу - малките бразилски хлебчета, изработени от брашно от тапиока, истинско краве сирене и яйца - неустоимо съчетание от сочна, мека сърцевина и хрупкава коричка. Нишестето от тапиока им придава неустоимата дъвчаща текстура, която ще искате да хапвате отново и отново. Изпечени и дълбоко замразени, готови да бъдат консумирани по всяко време. Приготви ги вкъщи бързо и лесно, само за 10-тина минути и ще ги хапваш винаги пресни и топли. Начин на приготвяне: В предварително загрята фурна на 180 градуса температура, поставете замразените хлебчета и изпечете за 10 минути. Замразеният продукт да се съхранява при температура -18⁰С.

Нишесте от тапиока, модифицирано царевично нишесте, малтодекствин, сгъстители (метил целулоза, ксантанова гума), сол, емулатор (Е481), набухватели: Е500, Е450i, ароматизант, ЯЙЦА, слънчогледово масло, вода, КРАВЕ СИРЕНЕ 26%.

Яйца, мляко и млечни продукти.