Зареждане...

Бял безглутенов хляб

Оризово брашно, царевично нишесте, растителни фибри, СОЕВ протеин, ДЕКСТРОЗА, сгъстители (метил целулоза, ксантанова гума), суха млечно-кисела закваска (брашно от жълта леща, млечна киселина, лимонена киселина), ензими, вода, инстантна мая, сол, слънчогледово масло,  калциев пропионат, натриев диацетат.

Важно! Посочената млечна киселина е получена в следствие на биохимична реакция по време на ферментацията на брашно от жълта леща и вода. Продуктът не съдържа продукти от млечен произход!

280 гр.
Без глутен и лактоза
ВЕГАН

5.90 лв.
0.00 Maestro gluten free bakery
  • Описание
  • Състав
  • Алергени

Насладете се на традиционния вкус на мек и пресен хляб - без глутен, без лактоза, веган. Приготвен в специализирана безглутенова пекарна, за да Ви гарантираме напълно чист състав.

Оризово брашно, царевично нишесте, растителни фибри, СОЕВ протеин, ДЕКСТРОЗА, сгъстители (метил целулоза, ксантанова гума), суха млечно-кисела закваска (брашно от жълта леща, млечна киселина, лимонена киселина), ензими, вода, инстантна мая, сол, слънчогледово масло,  калциев пропионат, натриев диацетат.

Важно! Посочената млечна киселина е получена в следствие на биохимична реакция по време на ферментацията на брашно от жълта леща и вода. Продуктът не съдържа продукти от млечен произход!

Соя и соеви продукти.