Бял безглутенов хляб
Оризово брашно, царевично нишесте, растителни фибри, СОЕВ протеин, ДЕКСТРОЗА, сгъстители (метил целулоза, ксантанова гума), суха млечно-кисела закваска (брашно от жълта леща, млечна киселина, лимонена киселина), ензими, вода, инстантна мая, сол, слънчогледово масло, калциев пропионат, натриев диацетат.
Важно! Посочената млечна киселина е получена в следствие на биохимична реакция по време на ферментацията на брашно от жълта леща и вода. Продуктът не съдържа продукти от млечен произход!
280 гр.Без глутен и лактоза
ВЕГАН
- Описание
- Състав
- Алергени
Насладете се на традиционния вкус на мек и пресен хляб - без глутен, без лактоза, веган. Приготвен в специализирана безглутенова пекарна, за да Ви гарантираме напълно чист състав.
Оризово брашно, царевично нишесте, растителни фибри, СОЕВ протеин, ДЕКСТРОЗА, сгъстители (метил целулоза, ксантанова гума), суха млечно-кисела закваска (брашно от жълта леща, млечна киселина, лимонена киселина), ензими, вода, инстантна мая, сол, слънчогледово масло, калциев пропионат, натриев диацетат.
Важно! Посочената млечна киселина е получена в следствие на биохимична реакция по време на ферментацията на брашно от жълта леща и вода. Продуктът не съдържа продукти от млечен произход!
Соя и соеви продукти.