Зареждане...

Морковен кекс с орехи без глутен, без лактоза, без кристална захар

Оризово брашно, слънчогледово масло, набухвател: сода бикарбонат, ЯЙЦА, кокосова захар, ОРЕХИ 4,5%, моркови 18%, канела, сол, натриев диацетат, калциев пропионат.

240 гр.
Без глутен и лактоза

7.50 лв.
0.00 Maestro gluten free bakery
  • Описание
  • Състав
  • Алергени

Без глутен, без лактоза, без бяла захар, без палмова мазнина - здравословно и сладко без угризения. Кексът е приготвен в изцяло безглутенова среда на безглутенова пекарна Maestro, за да Ви гарантираме спокойно похапване.

Оризово брашно, слънчогледово масло, набухвател: сода бикарбонат, ЯЙЦА, кокосова захар, ОРЕХИ 4,5%, моркови 18%, канела, сол, натриев диацетат, калциев пропионат.

Яйца, орехи