Зареждане...

Меденки без глутен и без лактоза

Царевично нишесте, оризово брашно, СОЕВ изолат, фибри от псилиум, ДЕКСТРОЗА, стабилизатор (карбоксиметил целулоза), емулгатор (хидроксипропилметил целулоза), суха млечно-кисела закваска (брашно от жълта леща, млечна киселина, лимонена киселина), дрождев екстракт, ензими, слънчогледово масло, ЯЙЦА, захар, мед 6,6%, сода бикарбонат, канела, калциев пропионат, натриев диацетат.

Важно! Посочената млечна киселина е получена в следствие на биохимична реакция по време на ферментацията на брашно от жълта леща и вода. Продуктът не съдържа продукти от млечен произход!

100 гр.
Без глутен и лактоза

3.60 лв.
0.00 Maestro gluten free bakery
  • Описание
  • Състав
  • Алергени

Класическа рецепта за домашни меденки, но приготвени изцяло без глутен и без лактоза. Нежни, топящи се в устата - как да им устоиш? Приготвени в специализирана безглутенова пекарна, за да Ви гарантираме напълно чист състав.  

Безплатна доставка при поръчка на стойност над 50лв.

Царевично нишесте, оризово брашно, СОЕВ изолат, фибри от псилиум, ДЕКСТРОЗА, стабилизатор (карбоксиметил целулоза), емулгатор (хидроксипропилметил целулоза), суха млечно-кисела закваска (брашно от жълта леща, млечна киселина, лимонена киселина), дрождев екстракт, ензими, слънчогледово масло, ЯЙЦА, захар, мед 6,6%, сода бикарбонат, канела, калциев пропионат, натриев диацетат.

Важно! Посочената млечна киселина е получена в следствие на биохимична реакция по време на ферментацията на брашно от жълта леща и вода. Продуктът не съдържа продукти от млечен произход!

Яйца, соя и соеви продукти