Зареждане...

Меденки без глутен и без лактоза

Царевично нишесте, оризово брашно, СОЕВ изолат, фибри от псилиум, ДЕКСТРОЗА, стабилизатор (карбоксиметил целулоза), емулгатор (хидроксипропилметил целулоза), суха млечно-кисела закваска (брашно от жълта леща, млечна киселина, лимонена киселина), дрождев екстракт, ензими, слънчогледово масло, ЯЙЦА, захар, мед 6,6%, сода бикарбонат, канела, калциев пропионат, натриев диацетат.

Важно! Посочената млечна киселина е получена в следствие на биохимична реакция по време на ферментацията на брашно от жълта леща и вода. Продуктът не съдържа продукти от млечен произход!

100 гр.
Без глутен и лактоза

3.60 лв.
0.00 Maestro gluten free bakery
  • Описание
  • Състав
  • Алергени

Класическа рецепта за домашни меденки, но приготвени изцяло без глутен и без лактоза. Нежни, топящи се в устата - как да им устоиш? Приготвени в специализирана безглутенова пекарна, за да Ви гарантираме напълно чист състав.  

Царевично нишесте, оризово брашно, СОЕВ изолат, фибри от псилиум, ДЕКСТРОЗА, стабилизатор (карбоксиметил целулоза), емулгатор (хидроксипропилметил целулоза), суха млечно-кисела закваска (брашно от жълта леща, млечна киселина, лимонена киселина), дрождев екстракт, ензими, слънчогледово масло, ЯЙЦА, захар, мед 6,6%, сода бикарбонат, канела, калциев пропионат, натриев диацетат.

Важно! Посочената млечна киселина е получена в следствие на биохимична реакция по време на ферментацията на брашно от жълта леща и вода. Продуктът не съдържа продукти от млечен произход!

Яйца, соя и соеви продукти