Зареждане...

Кекс с медена тиква без Глутен, без лактоза, без кристална захар

Оризово брашно, слънчогледово масло, набухвател: сода бикарбонат, ЯЙЦА, кокосова захар, ОРЕХИ 4,5%, тиква 18%, мед 8,5%, канела, индийско орехче, сол, натриев диацетат, калциев пропионат.

250 гр.
Без глутен и лактоза

7.50 лв.
0.00 Maestro gluten free bakery
  • Описание
  • Състав
  • Алергени

Без глутен, без лактоза, без кристална захар, без палмова мазнина - нашето първо зимно предложение.
Кекс, приготвен от настъргана тиква, кокосова захар, мед, орехи, безглутеново брашно, индийско орехче, яйца и канела.
Идеален десерт за предстоящите студени дни!

Оризово брашно, слънчогледово масло, набухвател: сода бикарбонат, ЯЙЦА, кокосова захар, ОРЕХИ 4,5%, тиква 18%, мед 8,5%, канела, индийско орехче, сол, натриев диацетат, калциев пропионат.

Яйца, орехи