Кекс с медена тиква без Глутен, без лактоза, без кристална захар
Оризово брашно, слънчогледово масло, набухвател: сода бикарбонат, ЯЙЦА, кокосова захар, ОРЕХИ 4,5%, тиква 18%, мед 8,5%, канела, индийско орехче, сол, натриев диацетат, калциев пропионат.
250 гр.Без глутен и лактоза
- Описание
- Състав
- Алергени
Без глутен, без лактоза, без кристална захар, без палмова мазнина - нашето първо зимно предложение.
Кекс, приготвен от настъргана тиква, кокосова захар, мед, орехи, безглутеново брашно, индийско орехче, яйца и канела.
Идеален десерт за предстоящите студени дни!
Оризово брашно, слънчогледово масло, набухвател: сода бикарбонат, ЯЙЦА, кокосова захар, ОРЕХИ 4,5%, тиква 18%, мед 8,5%, канела, индийско орехче, сол, натриев диацетат, калциев пропионат.
Яйца, орехи