Италиански бишкоти с орехи БЕЗ ДОБАВЕНИ ЗАХАРИ
Царевично нишесте, оризово брашно, СОЕВ изолат, фибри от псилиум, ДЕКСТРОЗА, стабилизатор (карбоксиметил целулоза), емулгатор (хидроксипропилметил целулоза), суха млечно-кисела закваска (брашно от жълта леща, млечна киселина, лимонена киселина), дрождев екстракт, ензими, рапично масло, ЯЙЦА, подсладители: малтитол и еритритол; ароматизант: ванилия, сол, бакпулвер, ОРЕХИ <1%, калциев пропионат, натриев диацетат. Съдържа естествени захари. Прекомерната консумация може да окаже слабителен ефект.
Важно! Посочената млечна киселина е получена в следствие на биохимична реакция по време на ферментацията на брашно от жълта леща и вода. Продуктът не съдържа продукти от млечен произход!
100 гр.Без глутен и лактоза
- Описание
- Състав
- Алергени
Опитахме да превърнем класическите италиански бишкоти в неустоимо изкушение за всеки - с лека орехова поръска, без глутен, без лактоза, без захар. Опитайте ги веднъж и ще ги обикнете. Приготвени в специализирана безглутенова пекарна, за да Ви гарантираме напълно чист състав.
Царевично нишесте, оризово брашно, СОЕВ изолат, фибри от псилиум, ДЕКСТРОЗА, стабилизатор (карбоксиметил целулоза), емулгатор (хидроксипропилметил целулоза), суха млечно-кисела закваска (брашно от жълта леща, млечна киселина, лимонена киселина), дрождев екстракт, ензими, рапично масло, ЯЙЦА, подсладители: малтитол и еритритол; ароматизант: ванилия, сол, бакпулвер, ОРЕХИ <1%, калциев пропионат, натриев диацетат. Съдържа естествени захари. Прекомерната консумация може да окаже слабителен ефект.
Важно! Посочената млечна киселина е получена в следствие на биохимична реакция по време на ферментацията на брашно от жълта леща и вода. Продуктът не съдържа продукти от млечен произход!
Яйца, орехи, соя и соеви продукти