Зареждане...

Италиански бишкоти с орехи БЕЗ ДОБАВЕНИ ЗАХАРИ

Царевично нишесте, оризово брашно, СОЕВ изолат, фибри от псилиум, ДЕКСТРОЗА, стабилизатор (карбоксиметил целулоза), емулгатор (хидроксипропилметил целулоза), суха млечно-кисела закваска (брашно от жълта леща, млечна киселина, лимонена киселина), дрождев екстракт, ензими, рапично масло, ЯЙЦА, подсладители: малтитол и еритритол; ароматизант: ванилия, сол, бакпулвер, ОРЕХИ <1%, калциев пропионат, натриев диацетат. Съдържа естествени захари. Прекомерната консумация може да окаже слабителен ефект.

Важно! Посочената млечна киселина е получена в следствие на биохимична реакция по време на ферментацията на брашно от жълта леща и вода. Продуктът не съдържа продукти от млечен произход!

100 гр.
Без глутен и лактоза

3.80 лв.
0.00 Maestro gluten free bakery
  • Описание
  • Състав
  • Алергени

Опитахме да превърнем класическите италиански бишкоти в неустоимо изкушение за всеки - с лека орехова поръска, без глутен, без лактоза, без захар. Опитайте ги веднъж и ще ги обикнете. Приготвени в специализирана безглутенова пекарна, за да Ви гарантираме напълно чист състав.  

Царевично нишесте, оризово брашно, СОЕВ изолат, фибри от псилиум, ДЕКСТРОЗА, стабилизатор (карбоксиметил целулоза), емулгатор (хидроксипропилметил целулоза), суха млечно-кисела закваска (брашно от жълта леща, млечна киселина, лимонена киселина), дрождев екстракт, ензими, рапично масло, ЯЙЦА, подсладители: малтитол и еритритол; ароматизант: ванилия, сол, бакпулвер, ОРЕХИ <1%, калциев пропионат, натриев диацетат. Съдържа естествени захари. Прекомерната консумация може да окаже слабителен ефект.

Важно! Посочената млечна киселина е получена в следствие на биохимична реакция по време на ферментацията на брашно от жълта леща и вода. Продуктът не съдържа продукти от млечен произход!

Яйца, орехи, соя и соеви продукти