Зареждане...

Италиански бишкоти с орехи БЕЗ ДОБАВЕНИ ЗАХАРИ

Царевично нишесте, оризово брашно, СОЕВ изолат, фибри от псилиум, ДЕКСТРОЗА, стабилизатор (карбоксиметил целулоза), емулгатор (хидроксипропилметил целулоза), суха млечно-кисела закваска (брашно от жълта леща, млечна киселина, лимонена киселина), дрождев екстракт, ензими, рапично масло, ЯЙЦА, подсладители: малтитол и еритритол; ароматизант: ванилия, сол, бакпулвер, ОРЕХИ <1%, калциев пропионат, натриев диацетат. Съдържа естествени захари. Прекомерната консумация може да окаже слабителен ефект.

Важно! Посочената млечна киселина е получена в следствие на биохимична реакция по време на ферментацията на брашно от жълта леща и вода. Продуктът не съдържа продукти от млечен произход!

100 гр.
Без глутен и лактоза

3.80 лв.
0.00 Maestro gluten free bakery
  • Описание
  • Състав
  • Алергени

Опитахме да превърнем класическите италиански бишкоти в неустоимо изкушение за всеки - с лека орехова поръска, без глутен, без лактоза, без захар. Опитайте ги веднъж и ще ги обикнете. Приготвени в специализирана безглутенова пекарна, за да Ви гарантираме напълно чист състав.  

Безплатна доставка при поръчка над 50лв.

Царевично нишесте, оризово брашно, СОЕВ изолат, фибри от псилиум, ДЕКСТРОЗА, стабилизатор (карбоксиметил целулоза), емулгатор (хидроксипропилметил целулоза), суха млечно-кисела закваска (брашно от жълта леща, млечна киселина, лимонена киселина), дрождев екстракт, ензими, рапично масло, ЯЙЦА, подсладители: малтитол и еритритол; ароматизант: ванилия, сол, бакпулвер, ОРЕХИ <1%, калциев пропионат, натриев диацетат. Съдържа естествени захари. Прекомерната консумация може да окаже слабителен ефект.

Важно! Посочената млечна киселина е получена в следствие на биохимична реакция по време на ферментацията на брашно от жълта леща и вода. Продуктът не съдържа продукти от млечен произход!

Яйца, орехи, соя и соеви продукти